SAVE THE DATES: WEKEN TEGEN PESTEN!

Elk school- en werkjaar is er een grote campagne tegen pesten. Het blijft nodig! In 2023-2024 organiseren we de Vlaamse Week tegen Pesten voor het laatst in het voorjaar: van 2 t.e.m. 9 februari 2024.

Vanaf 2024-2025 verplaatsen we onze campagne – samen met Stip-it van Ketnet, MNM en Radio2 naar september. Zo kunnen we samen vanaf het begin van het werkjaar voor scholen, sportclubs, jeugdbewegingen en jeugdhulp inzetten op Een Jaar Lang Tegen Pesten.

  • 2023-2024: Vlaamse Week tegen Pesten van 2 t.e.m. 9 februari 2024

  • 2024-2025: we starten meteen in september ’24 met onze vernieuwde campagne om samen het gehele jaar in te zetten tegen pesten😍! 

    i.s.m. Stip-it van Ketnet, MNM en Radio2

Er zal vanaf 2024-2025 dus geen Week tegen Pesten in februari meer zijn, maar vanaf september zetten we ons samen een jaar lang in tegen pesten!

Hoofdwinnaar 2023: VTI Sint-Lucas Menen

Een jaar lang tegen pesten

IEDEREEN TELT: HIER HOORT IEDEREEN ERBIJ

School, jeugdbeweging, sportclub, ouderwerking, … Laat je vanaf september elke maand inspireren bij het aanpakken en vooral voorkomen van pesten en volg de vernieuwde bouwstenen van #EenJaarLangTegenPesten hier, via facebook en instagram of abonneer je op de nieuwsbrief.

NIEUW vanaf september: doe de checks ✅
En leg samen de eerste steen van het fundament voor een sterke groep en fijn jaar ❤️!

Bestel jouw #EJLTP-poster

#EenJaarLangTegenPesten

Doen jullie mee met de bouwstenen, maken jullie werk van Een Jaar Lang Tegen Pesten?

Laat het zien 🤗: bestel de kleurrijke poster van #EJLTP, hang hem op in het klaslokaal of in het lokaal van je jeugdvereniging of sportclub en toon iedereen dat bij jullie geen plaats is voor pesten!

Wij Pestvrij

Ook in jeugdwerk en sport beweegt heel wat  tegen pesten: Tumult en het Centrum Ethiek in de Sport (ICES) presenteren ‘Wij Pestvrij’, een toolkit én wedstrijd voor jeugdverenigingen en sportclubs. De winnaars van #WijPestvrij-prijs 2023 zijn ondertussen gekend. Lees er meer over hier.

Kandidaatstellen voor 2023 kan dus niet meer. Maar verenigingen uit jeugdwerk en jeugdsport kunnen zich nu al kandidaat stellen om volgend jaar kans te maken op een fantastisch antipestpakket ter waarde van 1.250 euro.

Een vraag voor Kies Kleur tegen Pesten?

Contacteer de webshop bij vragen over bestellingen of producten uit onze webshop.

Contacteer de organisatie voor alle andere vragen.